Solid-Surface douchebak maatwerk tot 298 cm lengte.

Solid-Surface douchevloer en wanden.

Onze douchebakken op maat kunnen uitgerust worden met een toplaag Solid-Surface.

Een zoals je wellicht al wist, is Solid-Surfacedat zich naar ieders wensen plooit. We kennen het vooral van werkbladen van keukens maar het leent zich ook goed voor badkamers. Solid-Surface biedt het voordeel dat het geen enkele beperking met zich meebrengt qua oppervlak of plaatsing en dat het van nature waterdicht en slipwerend is wanneer het nat is. Bovendien bestaat het in een honderdtal kleuren.  Nog goed om te weten is dat het ook als muurbekleding kan worden gebruikt zodat u een perfecte inloopdouche kan creëren met één en de look.

Er bestaat reeds een Solid-Surface douchevloer op maat van bv: L80xB80xH30 vanaf 577€ ( ex BTW)

Tevens kunnen wij een douchevloer leveren tot  lengte 298cm op breedte 120cm uit één stuk gemaakt met slechts een gewicht van 45 kg.

Perfect voor douche renovatie in Solid-Surface.

 

bubbel baden in corian, maatwerk douchevloer ,douche renovatie,soft floor, renovatie douche, inloopdouche,veiligheid douchen,soft shower inloopdouche,eauplus soft douchebak ,Bacteriedodende werking & anti-slip klasse 1,Een oude douche omtoveren tot een mo

VisaMara Vetro inloopdouche opmaat

SK-in_SKSY-1

MADE WITH PASSION AND DESIGN 

E A U P L U S koos voor het bedrijf Vismara Vetro om zo tot één mooi geheel te komen in uw badkamer.
Vismara Vetro staat bekend voor hun service, design & kwaliteit en de perfecte combinatie voor uw inloopdouche.

Wellness douche.

Er is niets beters dan ontspannen in een “Wellness douche”, die perfect ontworpen is volgens uw eigen stijl , met een makkelijk onderhoud.

5x Sterker.

Douche deuren zijn vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, dat 5x sterker is dan gewoon enkel float glas.

T.P.A. coating

Gewone beglazing  is zeer gevoelig voor schade van hard water, zeep , vochtigheid , reinigingsmiddelen, enz.. deze veroorzaken een bijtende reactie op het glasoppervlak , waardoor het glas ruwer wordt en na verloop van tijd zeer vuil zal lijken.
T.P.A. is daarom de ideale beglazing voor uw douchewand of -deur , dit soort glas maakt het mogelijk de reinigingbeurten van  uw doucheglas  tot het minimale te beperken.

Puur maatwerk

Omdat iedere douche bij ons maatwerk is, leveren wij ook 100% maatwerk douchewanden en douchedeuren.
Daarom is VisaMara onze perfecte partner .
Snelle levering en een perfecte service.