Solid-Surface douchebak maatwerk tot 298 cm lengte.

Solid-Surface douchevloer en wanden.

Onze douchebakken op maat kunnen uitgerust worden met een toplaag Solid-Surface.

Een zoals je wellicht al wist, is Solid-Surfacedat zich naar ieders wensen plooit. We kennen het vooral van werkbladen van keukens maar het leent zich ook goed voor badkamers. Solid-Surface biedt het voordeel dat het geen enkele beperking met zich meebrengt qua oppervlak of plaatsing en dat het van nature waterdicht en slipwerend is wanneer het nat is. Bovendien bestaat het in een honderdtal kleuren.  Nog goed om te weten is dat het ook als muurbekleding kan worden gebruikt zodat u een perfecte inloopdouche kan creëren met één en de look.

Er bestaat reeds een Solid-Surface douchevloer op maat van bv: L80xB80xH30 vanaf 577€ ( ex BTW)

Tevens kunnen wij een douchevloer leveren tot  lengte 298cm op breedte 120cm uit één stuk gemaakt met slechts een gewicht van 45 kg.

Perfect voor douche renovatie in Solid-Surface.

 

bubbel baden in corian, maatwerk douchevloer ,douche renovatie,soft floor, renovatie douche, inloopdouche,veiligheid douchen,soft shower inloopdouche,eauplus soft douchebak ,Bacteriedodende werking & anti-slip klasse 1,Een oude douche omtoveren tot een mo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *