Link

 

Vlakbouw douchevloer 

Cossolid kiezen, dat betekent kiezen voor ervaring, betrouwbaarheid, knowhow en voor de uitmuntendheid van Belgische kwaliteit en Italiaans design.

Cossolid kiezen, dat betekent vakkennis kiezen!

Cossolid kiezen, dat betekent kiezen voor en innoverend concept dat opvalt door de hoogwaardige kwaliteit van het unieke component en door zijn fraaie design.

Cossolid kiezen, dat betekent ook kiezen voor onze passie voor nauwkeurig werk, wat u jarenlang een geslaagde en waterdichte plaatsing garandeert.

Cossolid kiezen, dat betekent uw badkamer op een eenvoudige en doeltreffende manier renoveren tot een heel nieuwe wellnessruimte, op slechts een paar uur tijd.

Cossolid kiezen, dat staat borg voor vele voordelen bij de renovatie van uw badkamer: u kunt onze wandpanelen heel eenvoudig op de bestaande ondergrond aanbrengen. Voor de vloer passen we dezelfde techniek toe die u een perfecte uitvoering, naar uw wensen, verzekert. En vergeten we ook niet dat u met Cossolid niet alleen voor een hygiënische, maar bovendien onderhoudsvriendelijke oplossing kiest.

Cossolid kiezen, dat betekent kiezen voor een unieke, persoonlijke badkamer. Afhankelijk van de indeling of de afmetingen van uw bestaande of ontworpen badkamer zijn standaardafmetingen niet altijd toereikend. Elke situatie is anders en verdient daarom een persoonlijke aanpak op maat.

Wij hebben dé oplossing dankzij ons krachtige gereedschap en een perfect beheerste technologie. Wij maken uw maten tot onze norm.

Onze Belgische productiesite – die in een groot deel van Europa, het Midden-Oosten en Afrika levert – garandeert u flexibiliteit, soepelheid en superkorte productietermijnen.

 

 

Brochure eauplus : Cossolid

 

innloopdouche Eauplus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *