Smood Douchebak op maat, douchebodem op maat

Bij Eauplus maken wij uw douchebak of douchebodem op maat.

Zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver en is een doorontwikkeld product van de douchebak fabrikant Cossolid, die reeds jaren ervaring heeft in het maken van antislip en antibacteriële douchewanden en douchebakken.

De  HPL toplagen van een Cossolid plaat hebben een hoge moleculaire dichtheid, deze laag is ongevoelig voor weersinvloeden zoals vocht, grote temperatuursverschillen en UV straling. Cossolid is dus een zeer duurzame plaat. De plaat is bovendien buitengewoon sterk, het heeft een zeer hoge weerstand tegen buiging en breken. Door deze eigenschappen worden Cossolid platen veel gebruikt voor badkamer & buitentoepassingen.

U koopt rechtsreeks aan bij de fabrikant, hier door kunnen wij onze prijzen lager aanbieden.De lagere prijs berekenen we door aan u !

Hierdoor is Shower-Online gemiddeld 25% tot 35% goedkoper dan andere maatwerk douchevloeren van A-merken. Doe zelf de test bij uw sanitaire groothandel en vergelijk met andere maatwerk douchemerken zoals Duravit, Bette, Hoesh, Ideal Standart, Artissan, RESOPAL® -HPL Aquaconcept, Billi’o,Fiora,enz…

Bereken zelf uw douchebodem via deze link.

De Online douchevloer prijs calculator.

Douchevloer op maat / maatwerk douchebak

Douchevloer HPL Beton look

 

douchebak op maat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *