Wat is SMOOD ?

 

Choose to take a better shower

 

 soft shower maatwerk inloopdouche
 
 
 

Superstevige constructie met akustische kenmerken.

 

SMOOD douchevloeren zijn een antislip, krasvast, kleurvast, brandvast (Klasse 1), slijtvast, drukvast en heeft een hele goede akoestische demping. Deze toplaag is aangebracht op een ‘sandwich’ bestaande uit aluminium-geëpandeerd PVS-Aluminium. Deze unieke combinatie zorgt voor een licht geheel, met een uitzonderlijke stevigheid , stabiliteit  maar ook de akustische kenmerken zijn een belangrijk troef.  De bodemplaat is onder afschot geperst en gelijmd, waardoor een goede afvloei van water gegarandeerd wordt.
Douchen wordt zo nog meer relaxerend dan ooit tevoren.

 

Uitzonderlijk slijtvast

brochure eauplus 2  Drempelloze douchevloer en badkamer vloer anti-slip R1  

 

Antislip, krasvast, kleurvast

                       

                                                 

Bacteriedodende werking & anti-slip klasse 1

 

De toplaag is een doorontwikkeling van een speciaal, voor de voedingindustrie en de medische sector ontwikkeld, materiaal dat zijn kracht en nut al bewezen heeft in ‘cleanrooms’, voedingsopslag, laboratoria, …
Ook is de toplaag bestand tegen alkaliën en verdunde zuren. Bij de extrusie van de PVC toplaag worden Nano-zilverdeeltjes toegevoegd, die een bacteriedodende werking hebben, dit bovenop de reeds bekende bacterie werende eigenschap van het PVC. Het oppervlak is strak egaal en extreem poriëndicht, zodat het zeer eenvoudig te reinigen en dus zeer hygiënisch is.
 
De douchevloeren hebben een onzichtbare anti-slip klasse 1 , Antislip met een R-waarde > 13, en toch gemakkelijk schoon te maken.
Deze norm is zeer belangrijk voor hotels en openbare gebouwen. Tevens kunnen wij ook de douchevloer uitwerken met de zelfde afwerking van u douche. Een badkamer waar u in alle veiligheid kan douche.
 
Schermafbeelding-2016-02-03-om-09.32.27-150x150
 
 

                                                                                                                        Bestand tegen kalk & schimmels

 

 

 

 

 

 

Made to Measure.

 

Aangezien de SMOOD douchevloeren zijn niet gegoten of gethermoformeerd wordt, weet u zeker dat iedere zijde kaarsrecht en haaks is. De afvoer zit altijd centraal, en is voorzien van een standaard 90 mm sifion.
 
De douchebak kan voorzien worden met een plint , deze plint is volledig naadloos en bedraagt de standaard hoogte 3 cm.
Alle vormen en afmetingen zijn mogelijk tot 298 cm. Iedere douchevloer tekenen wij uit en word dan CNC uitgekeerd tot de gewenste vorm en afmeting.
 
De SMOOD douchevloeren kunnen uitgerust worden met een voorgemonteerde opstaande rand in RVS van 4 cm hoogte, deze zorgt ervoor dat er een driedubbele dichting ontstaat na het plaatsen van E A U P L U S – W A L L panelen, en dit zonder kitnaad!

 .       

maatwerk douchebak / douchevloer op maat douche renovatie

 

Choose to take a better shower

 

Een oude douche omtoveren tot een moderne, onderhoudsarme douche

 

Eauplus-wanden bieden alleen maar voordelen. Met deze douchewanden kan je namelijk vaarwel zeggen tegen lelijke voegen en geef je schimmel geen kans. Ook voor het onderhoud zijn de Eauplus wanden een waar plezier aangezien het gaat om een gladde plaat zonder voegen, die je makkelijk kan schoonmaken. Bovendien worden Eauplus-wanden bijna onzichtbaar afgewerkt met waterdichte siliconenvoegen, zodat jouw inloopdouche gegarandeerd waterdicht is. Een ander voordeel van Eauplus-wanden is dat ze makkelijk tegen een oude tegelwand geplaatst kunnen worden. Ook bij bestaande woningen kunnen vochtproblemen dus opgelost worden dankzij Eauplus-wand & Soft-Floor.

 

A cleaning Woman holding a Bucket

 

Makkelijk schoon te maken

 

 

Eigen gespecialiseerd plaatsing team van Eauplus.

 

Steeds meer consumenten kiezen voor maatwerk ,door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden.

Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering bent u dus gegarandeerd van top kwaliteit!
Wij beschikken over een vakkundige professionals van onze eigendienst. 
 
Schermafbeelding-2014-11-24-om-19.02.36

 
 
 

 Eigen plaatsing team 

 

Ideaal voor renovatie

 
Het extra voordeel van E A U P L U S dunne douchewanden van 6,2mm is dat je ze handig op je bestaande tegels kan kleven, zonder de oude tegels weg te halen. Je hebt geen ruimteverlies en het werkt heel handig dankzij het lichte gewicht.
Een douchebak van 200x100cm weegt 18kg. Dus perfect voor op houten ondergronden.
 
 
Douche renovatie inloopdouche vlakbouw     Schermafbeelding 2017-07-06 om 09.29.11   Schermafbeelding 2017-07-06 om 09.29.19