Onze Kleuren.

Eauplus wanden en Smood douchevloeren beschikt over een zeer ruim kleuren pallet

 

Allernieuwste technologische hoogstandje bij Eauplus


 

Als materiaal hebben we gekozen voor HPL, Corian en Ergo-Douchevloer, maar wat is nu juist HPL en Soft ?

HPL

HPL Douchevoer & Wanden van Eauplus zijn samengesteld uit een aantal lagen. Een harde transparante kunsthars bovenlaag (melamine) met daaronder een in kleur en dessin bedrukte décorlaag. Vervolgens worden enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier aangebracht. Dit pakket wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur samengeperst tot een harde bekledingsplaat met een dikte van 0,7 mm. Deze HPL-toplaag kan vervolgens worden aangebracht op een ondergrond, van bijvoorbeeld onze harde PVC kern.

Smood Ergo-Douchevloer

Deze Smood Douchevloer & wanden combineren alle voordelen  en zijn warm uiterlijk en een zacht gevoel maat een anti-slip klasse 1. Smood Ergo- wanden zijn volledig siliconenvrij en worden zelfs in de medische sector aangewend vanwege de uitzonderlijk goede hygiëne: bacteriën en schimmels kunnen zich namelijk nauwelijks hechten aan de wanden. De speciale bijbehorende soft floor douchebak kan op maat gemaakt worden en beschikt over een toplaag die aangenaam aanvoelt aan de voeten. Daarenboven zorgt deze laag voor veel grip en stabiliteit, zelfs met water en zeep.

Solid-Surface van het merk Getacore.

Dit zijn massieve kunststoffen bekomen door het combineren van keramische vulmiddelen (aluminiumoxide) en thermoplastische kunststof (acrylaat) PMMA. Hierdoor bekomt men een vloeibare pasta die na uitharding (polymerisatie) en bewerking resulteert in het materiaal Corian®,  zonder toplaag, poriënvrij, subtiel in aanraking en uiterst flexibel in verwerking.

Solid-Surface kan warm geplooid (door op te warmen tot 180°C), gefreesd, geschuurd en onderling voelbaar naadloos gekoppeld worden. 

Solid-Surface wordt gekenmerkt voor zijn polymerisatietechniek, Dit is het assembleren van diverse onderdelen tot één geheel gebruikmakend van koude 2-componenten verlijmingen.

Onderhoud en eigenschappen

HPLErgo-Douchevloer & Solid-Surface zijn zeer sterke materialen en uiterst geschikt voor douche opstelling. Het oppervlak is glad en niet poreus, waardoor het hygiënisch is en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor zijn HPL , Soft en Corian zeer onderhoudsvriendelijk. Normaal, dagelijks vuil kan worden verwijderd met een zachte, vochtige doek. Hardnekkiger vlekken en aangekoekte resten kunt u verwijderen met een sopje van zachte zeep of gebruikelijke milde (niet schurende) huishoudelijke schoonmaakmiddelen. 

Na de plaatsing ontvangt u van ons een handleiding voor de perfecte onderhoud van uw Ergo-Douchevloer en wanden zo kan u genieten zonder zorgen.

OUR BRAND FOR WALLS

Kleuren pallet voor de douchewanden & vloeren "On Stock"

HPL Beton look

Beton look

HPL Lava Stone look

HPL Antracite

HPL Wit

Solid-Surface Getacore White .

Ergo-Douchevloer Taupe

Ergo-Douchevloer Antraciet

Ergo-Douchevloer Wit

Mat White Solid-Surface Look

HPL -Arpa Stone Look- Travertine

Badkamer renovatie zonder tegels en naden

OUR BRAND FOR WALLS "ON DEMAND"

Kleuren pallet voor de douchewanden "speciale kleuren" op bestelling.
Bij Eauplus kan u ook kiezen uit een zeer ruim assortiment kleuren van onze fabrikant Arpa HPL.
Deze kleuren zijn niet op voorraad bij ons maar zijn leverbaar op bestelling met een een levertijd van 5 weken.

 

 

HPL Wood

HPL Stone

Special Colors