Wandbekleding voor douches in Corian / Solid-Surface

corian look badkamer eauplus

 

 Wandbekleding voor douches in Corian / Solid-Surface

Badkamers zijn allang niet meer de basic voorziening van vroeger en worden nu ontworpen met het oog op schoonheid en ontspanning.

Solis-Surface is een zeer veelzijdig, massief afwerkingsmateriaal en is onmisbaar in fraaie designonderdelen van uw badkamer, zoals elegante badkamerbladen, douchebakken en ligbaden of een ergonomisch ontworpen badkamermeubel. Als zen uw thema is,Solid-Surface uw materiaal.

 

Naadlooze vormgeving

Solid-Surfaces producten, zoals een wastafelmeubel of een afwerking wanden voor douche, kunnen perfect worden ingebouwd, waardoor de indruk ontstaat dat het oppervlak uit één stuk bestaat. Dankzij de naadloze stroomlijning hebben wastafelbladen geen zichtbare naden of openingen waarin vuil en vocht zich kunnen ophopen.

 

Duurzame schoonheid

Solid-surface materiaal is gemakkelijk schoon te maken: het materiaal is niet-poreus en dus dringen vlekken niet in het oppervlak heen. Als het goed wordt schoongemaakt, is een badkamerwekblad of badkamermeubel van Solid-Surface ook bestand tegen de groei van schimmels en bacteriën.

 

Eauplus Solid-surface panelen

Onze voordelen ten opzichte van de traditionele panelen zijn:

  • Lichter in gewicht door ons speciaal ontworpen sandwich paneel.
  • Extreem breedte van 1200mm en hoogte van 3000mm
  • 1/2 minder werk in het opgeschuren en polieren.
  • Unieke tand groef verbinding.
  • Een lagere prijs

 

De Eauplus solid-surface wandpanelen hebben de volgende afmetingen van H3000mm x B1230 met een dikte van 14mm.
Onze wanden worden verbonden met een speciaal ontworpen koppel systeem zodat wij de panelen naadloos kunnen verwerken. Zo ontstaan er perfect naadloze wanden die weinig onderhoud nodig hebben.