Wonen zonder drempels

Schermafbeelding 2016-02-14 om 09.18.55

Langer zelfstandig thuis wonen met een seniorendouche.

Een aangepaste seniorenbadkamer voor ouderen betekent vaak langer zelfstandig kunnen wonen in hun betrouwbare omgeving, en voor andersvalide wordt het dagelijkse leven met een aangepaste badkamer ook aanzienlijk eenvoudiger. Een woning die past bij een volgende levensfase met respect naar trots en privacy om zelfstandig te kunnen wonen.

Met de "Cossolid Ergo-Douchevoer" douchevloer / seniorendouche kunnen we zorgen dat er een perfecte onzichtbare antislip met de hoogste waarde maar vooral dat vloer en douchevloer op één en het zelfde niveau is. Zodat douchen veel veiliger wordt zonder slipgevaar en drempels.

Er zijn heel wat zaken die op het eerste zicht ‘vanzelf- sprekend’ lijken, maar in deze situatie toch voor onveilige situaties kunnen zorgen of als onaangenaam kunnen gezien worden. Denk hier maar aan de hoogte van het toilet, toegankelijkheid douche, etc. Samen met u werken we graag een totaalconcept uit dat zoveel mogelijk beantwoordt aan uw specifieke eisen en uw situatie.

Barrière vrije oplossingen voor veilige badkamer

 

In hoogte verstelbare inbouw toilet en wastafel voor een veilige badkamer met comfort .

In de afgelopen jaren is de vraag naar toegankelijkheid voor badkamers steeds meer in focus gebracht naar eenvoudige trend. Niet alleen mensen met een handicap maar ook senioren willen een veilige, comfortabele badkamer om langer zelfstandig te kunnen wonen.
De in hoogte instelbare wc " Wc-Move" en de in hoogte instelbare wastafel "WT-move" zijn ideale installatie-elementen die het comfort aanzienlijk verhogen, maar kunnen ook in een huis van meerdere generaties worden gebruikt om de verschillende maten snel aan te passen aan de mensen die daar wonen.

 

 

 

Op maat gemaakte douchedeuren met aandacht voor comfort en thuiszorg.

Door onze ervaring in de zorgsector en de behoefden van onze klanten hebben wij een aantal speciale douche oplossingen ontworpen.

Deze deuren zijn vooral ontworpen met aandacht voor de thuiszorg, zodat de verzorger niet nat kan worden tijdens de douchen van de persoon.

Indien andere eisen zijn mogelijk, wij maken graag tijd voor u om de gepaste oplossing te vinden. 

 

Rolstoel douche hotel toegankelijk
Rolstoel douche hotel toegankelijk hotel r11
Rolstoel douche hotel toegankelijk hotel r11

Opmaat gemaakte wastafel voor een badkamer die net iets anders is.